Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2021 alkaen.

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA
 

Verkkokaupan tuotteita myy Ideapata Oy (Y-tunnus 2507619-1). Myymme ja toimitamme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

TILAAMINEN
 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta jollas89.fi.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Tarkistathan tilauksen yhteydessä voimassa olevat toimitusehdot.
Ideapata Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

TOIMITUS
 

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä tai sähköpostitse.
Toimituskulut ovat 3,25 € / tilaus. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan postipakettina lähipostiisi, josta voit noutaa pakettisi saapumisilmoituksella.

Toimitusaika tuotteille on pääsääntöisesti 2–4 arkipäivää, mikäli tuotteita on varastossa. Jos tuotteet jäävät jälkitoimitukseen, otamme asian tiimoilta sinuun yhteyttä.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Maksutavat Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
 

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan.
Pääsylipuilla ja lahjakorteilla ei palautus eikä vaihto-oikeutta

Vaihto- ja palautusasioissa olethan aina ensin yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected] -osoitteeseen. Liitä palautukseen yhteystietosi, tilinumerosi sekä tiedot kyseisestä tilauksestasi. Mikäli saamasi tuote on rikki, viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä palautusohjeiden saamiseksi.